Giv støtte til Ukraine – køb en plakat

Fra i dag kan du købe en eller flere af tre plakater, der støtter Ukraine i deres kamp mod Rusland. Støtten giver du både ved, at plakaterne viser din holdning til krigen og at et overskud fra salget af plakaterne går til en hjælpeorganisation, der arbejder i Ukraine. Der er trykt 100 stk. af hver plakat i første oplag. Måske skal du være hurtig, hvis du vil have en af dem. Plakaterne måler 48×69 cm.

Plakat 1. Kringsat

Billede 1 af 3

Vi takker for brødet og græder for Ukraine kringsat af fjender. Parafrase over to værker af Maria Prymatjenko: ”Jeg giver det ukrainske brød til alle mennesker i verden” og ”Trussel om Krig”

En plakat koster 250 kr. inkl. pakning og forsendelse i Danmark

To plakater koster 400 kr. inkl. pakning og forsendelse i Danmark

Tre plakater koste 500 kr. inkl. pakning og forsendelse i Danmark.

Vil du have plakaterne signeret koste en plakat 350 kr., to plakater 500 kr. og tre plakater 600 kr. Du må gerne købe tre ens plakater.

Du støtter Ukraine med 40 kr. for hvert køb og 80 kr., hvis du køber plakaterne signeret.

Du køber en plakat ved at sende en mail til plakat@dortemarcussen.dk. I mailen skriver du navn, adresse, e-mail og mobilnr. Du skal naturligvis også skrive, hvilke plakater du vil have og hvor mange. Navngiv plakaterne med 1. Kringsat, 2. Krig eller 3. Fred. Oplys også det beløb du samtidigt overfører til 30921761 via Mobilpay. Læs mere om køb og returnering på siden “Køb”.

Jeg vil så med glæde og tak hurtigst muligt sende plakaten eller plakaterne til dig.

Du kan læse om plakaterne i indlægget Historien om plakaterne , se plakaterne i større format i indlægget Plakaterne i stor størrelse og læse om teksten på plakater i indlægget Titlerne på malerierne og teksten på plakaterne.